Start > Föreläsningar

LCHF - Föreläsningar, kurser och evenemang

Här finns information om föreläsningar och evenemang om LCHF.

Anna Halléns föreläsningar

Anna HallénVem är Anna Hallén? Förutom den före detta ständiga jojobantaren? Hon arbetar främst i Skåne. (Men ser hela Sverige som sin arbetsplats) Företaget, SUNT förnuft, arbetar med just förhållandet mellan sunt förnuft och hälsa.

Annika Dahlqvist - Förläsningar och kalendarium

Annika DahlqvistJag kan på inbjudan komma och föreläsa. Jag har inga bilder och inget manus utan pratar fritt om mitt budskap. Det blir ofta många frågor sedan att svara på.
Jag har nu blivit så mycket anlitad att jag måste sätta en nedre gräns för beräknad publik vid 130 personer.
Jag har tidigare inte tagit ersättning för att komma, men det har blivit så mycket nu att jag måste börja ta ersättning för utebliven arbetsinkomst.
Arrangören tar oftast inträde till arrangemanget.
Maila mig annika.dahlqvist@telia.com för inbjudan till att hålla föreläsning.

Gi-Hälsokonsult

Jag är utbildad barnsköterska och har alltid tyckt att det varit viktigt vad vi ger våra barn att äta. Men för att hålla oss så friska som möjligt är det av största vikt att vi behåller en god kosthållning genom hela livet.

Mitt intresse ökade ytterligare när jag kom i kontakt med dr. Calle Carlsson i Österäng som verkligen lärde mig att mat är bättre än medicin.

Jag har utbildat mig i sockerkänslighet och sockerberoende (addiction) hos Bitten Jonsson i Hudiksvall. Bitten är addictionsspecialist med stor kunskap i sockerberoende.

Idag samarbetar jag också med dr. Annika Dahlqvist som arbetar hårt för att hjälpa människor att återfå hälsan genom kostförändring.

Helhetsmetoden - nå din hälsovikt med KBT och LCHF med Cathrine Schück

Cathrine SchückHelhetsmetoden - nå din hälsovikt med KBT och LCHF
Denna kurs är för dig som vill sluta banta en gång för alla. För dig som förstår att det handlar om att arbeta tillsammans med kroppen och känslorna för att nå din idealvikt. För dig som är trött på att kämpa och vill hitta ett hållbart och berikande levnadssätt där du mår bra både i kropp och själ.

Under tolv tillfällen får du verktyg och hjälp att balansera kroppens hunger och känslornas sug. Du får vägledning till att förändra det som hindrar dig idag att nå din hälsovikt. Vi jobbar också tillsammans med att stärka självkänslan och minska din vardagsstress. Du förtjänar att trivas med dig själv!

Hälsosteget

Barbro Eriksson, HälsostegetBarbro Eriksson, Hälsosteget, har kurser och föreläsningar om LCHF i nv Skåne.

Kostdoktorns föreläsningar

KostdoktornAndreas Eenfeldt och är ST-läkare i allmänmedicin i Karlstad. Sedan länge är han mycket intresserad av kost och hälsa. Här finns information om kostdoktorns kommande förälsningar.

LCHF Nolaskogs! Sveriges första kursgård med LCHF-inriktning!

Lena OlovssonHär hittar du inspirations- och faktaspäckade internatkurser som förhoppningsvis kommer att förändra ditt liv. OBS! Starterbjudanden!

Föreläsningar om LCHF-kost för hälsa och viktnormalisering varvas med matlagning och uteaktiviteter. Ta gärna med dig dina vänner, kollegor, anställda eller familj. Kursgården kan vintertid ta emot 8 helinackorderade deltagare respektive 11 helinackorderade deltagare sommartid.

Kursgården ligger vackert beläget vid Moälvens strand i Själevad, en liten ort strax söder om Örnsköldsvik i världsarvet Höga Kusten. Kursgården har en egen sandstrand och erbjuder under sommaren goda möjligheter till svalkande dopp efter dagens LCHF-aktiviteter. I de nära omgivningarna finns det även gott om natursköna promenadstråk.

LCHF Nolaskogs erbjuder även individuell kostrådgivning.

Virgo Terapi och Hälsa

Ulla NilssonJag erbjuder blixtcoachning, kroppsbehandlingar och kostrådgivning. Tjänsterna är för dig som vill måna om din hälsa och eller dina anställdas hälsa. Min mottagning finns i Hässleholm, Andra Avenyn 3.

För mig är det självklart att människan är en helhet där din kropp, dina tankar och dina känslor ingår i en helhet och påverkar varandra. Gör du det som du tycker är roligt mår hela du bra, både till kropp och själ. Tar du hand om din kropp har du också lättare att orka med att förändra det du vill och göra det du vill. Med konkreta åtgärder, steg för steg, kan du förändra det du vill och skapa ett mer tillfredsställande liv. Ett litet steg kan i det stora hela förändra mycket och vara början på ett nytt sätt att leva.


Har du några fler tips som passar här eller om du ser några fel, skicka in tips!


Bookmark and Share