Start > Internetbutiker

Information om internetbutiker som säljer LCHF-kost

Information om internetbutiker som säljer LCHF-kost. Kommentera gärna om ni har handlat på någon av butikerna och säg vad ni tycker.

Bodystore

Säljer bland annat Omega-3, D-vitamin, Bake Pro.

De har nu en LCHF-avdelning.

CarbZone

CarbZones affärsidé är att erbjuda produkter som innehåller lite eller inga kolhydrater. Våra produkter ska vidare, företrädelsevis, vara baserade på ekologiska basvaror. Företagets målsättning är också att bidraga till sundare matvanor hos de Skandinaviska folken.

cupcakeshop.se

Här kan ni alla köpa Stevia-choklad som är handgjord i Peru!

Stevia-choklad

Kryddlandet

Här finns olika kryddor som inte innehåller några tillsatser.

LCHF butiken

LCHF butiken är för dig som av olika anledningar inte kan eller vill äta kolhydrater. Kanske äter du LCHF kost, är diabetiker, sockerberoende eller så har du helt enkelt upptäckt att du mår väldigt bra av att minska eller utesluta kolhydraterna i kosten.

LCHF shop.se

I vår butik hittar du många olika LCHF produkter, här finns allt det som vi själva saknar och haft svårt att få tag på efter att ha gått över till LCHF kost. Vår målsättning är att erbjuda produkter som gör det enklare vid LCHF matlagning.

De har även en gårdsbutik.

LowCarbShop

LowCarbShop.se är en del av HealthBuy.se som specialiserat sig mat och produkter för bättre hälsa. I vår e-butik LowCarbShop.se hittar du produkter med lite kolhydrater, som är sockerfria och fiberrika. I vår andra e-butik www.rawfoodshop.se hittar du allt du behöver för att komma igång med en livsstil som tar dig till nästa nivå! Go Raw!

Här på LowCarbShop hittar du nyttiga alternativ som dessutom smakar gott!

Mindresocker

Detta är en webshop som säljer low carb och sockerfritt samt Gl produkter, och för dig som äter kolhydratreducerad kost. Produkter som är så goda att du inte ens känner att de saknar socker, produkter såsom choklad, karameller, kex, konfektyr, såser, kakmix och kola.

MM Sports

MM Sports är en av Nordens största leverantörer av kosttillskott så som proteinpulver, kreatin och aminosyror.
Bolaget har utvecklats starkt sedan verksamheten startade 2002. Vårt breda sortiment innefattar nu även receptfria läkemedel. Vi fokuserar på kvalitetsprodukter till pressade priser och snabba leveranser.

Sockerfri.com

Vi tar in det bästa sockerfria godiset från världen, och levererar det hem till dig i ett vips. En otrolig mängd godis som du inte hittar någon annanstans! Sockret har ersätts med naturliga och artificiella sötningsmedel för att få samma sötma och smak som om de vore tillverkade av socker. I produkterna finns inga bismaker och de är kvalitetscertifierade.


Har du några fler tips på internetbutiker som passar här, skicka in tips!


Bookmark and Share