Start > Kostrådgivare

Kostrådgivare inom LCHF

Här finns information om kostrådgivare inom LCHF.

Anna Halléns föreläsningar

Anna HallénVem är Anna Hallén? Förutom den före detta ständiga jojobantaren? Hon arbetar främst i Skåne. (Men ser hela Sverige som sin arbetsplats) Företaget, SUNT förnuft, arbetar med just förhållandet mellan sunt förnuft och hälsa.

Chippa Nelson

Chippa NelsonGood L.I.F.E hjälper människor och djur med deras känslomässiga och fysiska hälsa på ett harmoniskt sätt och med varaktig effekt. Detta genom att finna grundorsaker till varför man mår dåligt. Här är kosten väldigt viktig, varför jag bl.a jobbar som kostrådgivare inom lågkolhydratkost/naturlig mat. Jag jobbar också med ett fantastiskt frekvensmedicinskt system, L.I.F.E-system, där man kan upptäcka och korrigera obalanser i kropp och själ av alla tänkbara slag. Detta är oslagbart i kombination med rätt kost och näring! Välkomna på föreläsningar och kurser om kost och hälsa!

Helena Wester - LCHF Kostrådgivare

Helena Wester - LCHF KostrådgivareJag har hela mitt liv varit intresserad av mat & matlagning. Jag utbildade mej till kock på gymnasiet & har jobbade som det i över 12 år.

Jag har själv lidit av socker- och tablettberoende. Jag har varit bulimiker sen jag va 12 år. Har lidigt av Fibromyalgi, Atopiska eksem, orolig mage, Candida & övervikt. Varit väldigt trött och orkeslös. Inte haft någon riktig energi. När jag förstod att det var sockrets fel, att jag va sockerberoende, gjorde något åt mina problem & la om kosten försvann alla symptom. Min fibrovärk försvann ca 3 månader efter det att jag la om kosten, min candida försvann efter ca 5 månader, så även min mjäll (som kan bero på candida). Eksemen är mycket bättre & magen började fungerar klockrent nästan på en gång. Jag fick tillbaks energin väldigt snabbt & är nu pigg på morgonen när jag vaknar och kan inte sova till framåt lunch vilket jag ofta gjorde förut. Dessutom, som en bonus har jag hitintills gått ner 18kg.

Leila Nyström på Powercenter

Leila brinner för att hjälpa alla slags människor att finna en sund livsstil innehållande näringsrik mat och motion. Hon driver ett träningscenter i centrala Uppsala sedan 6 år och där jobbar hon med både företag och privatpersoner.

Virgo Terapi och Hälsa

Virgo TerapiJag erbjuder blixtcoachning, kroppsbehandlingar och kostrådgivning. Tjänsterna är för dig som vill måna om din hälsa och eller dina anställdas hälsa. Min mottagning finns i Hässleholm, Andra Avenyn 3.

För mig är det självklart att människan är en helhet där din kropp, dina tankar och dina känslor ingår i en helhet och påverkar varandra. Gör du det som du tycker är roligt mår hela du bra, både till kropp och själ. Tar du hand om din kropp har du också lättare att orka med att förändra det du vill och göra det du vill. Med konkreta åtgärder, steg för steg, kan du förändra det du vill och skapa ett mer tillfredsställande liv. Ett litet steg kan i det stora hela förändra mycket och vara början på ett nytt sätt att leva.


Är du kostrådgivare och vill synas här? Kontakta oss!

Har du några fler tips som passar här eller om du ser några fel, skicka in tips!


Bookmark and Share