Start > Böcker med receptprov > Kommentar om LCHF på mitt sätt: 100 recept med nästan inga kolhydrater

LCHF på mitt sätt: 100 recept med nästan inga kolhydrater, kommentarer och synpunkter

LCHF på mitt sätt: 100 recept med nästan inga kolhydrater

LCHF på mitt sätt: 100 recept med nästan inga kolhydraterSkippa kolhydraterna, ät gott och gå ner i vikt med LCHF!

Har du också fått lära dig att det är fettet man ska undvika? Tvärtom - genom att äta mycket fett och istället dra ner kolhydraterna till ett minimum går du ner i vikt. LCHF-kosten har snabbt blivit oerhört populär i takt med att allt fler människor har upptäckt hur bra de mår av den och hur lätt det är att gå ner i vikt.

LCHF står för Low Carb/High Fat, dvs liten andel kolhydrater och hög andel fett. I boken förklaras vad LCHF är, vad skillnaden är mellan GI och LCHF och för vilka människor som LCHF-kosten passar. Författaren tar även upp sådant som träning och LCHF, hur ofta man bör äta och vilken mat man ska undvika.

I boken hittar du 100 recept med minimalt med kolhydrater, mycket fett och naturliga proteinkällor långt ifrån halvfabrikat, lightprodukter, onödiga tillsatser, socker, vetemjöl och transfetter. Saknar du potatis, pasta, bröd och kakor kan du göra varianter utan kolhydrater, t ex blomkålsmos, grönsaksspagetti, nötbollar och pizza, kex och bröd utan mjöl.

Boken innehåller menyplaner och 100 recept för frukost, mellanmål, luncher, middagar och desserter. Låt dig inspireras av de läckra recepten och fina bilderna!

I boken hittar du bland annat dessa sex recept:

Ostfylld torskfilé med hasselnötstäcke
Tomatsallad med gremolatatopping
Italiensk köttfärslimpa
Pestokyckling med squashtagliatelle
Low carb-bröd med gojibär
Kokostoppar»Köp boken hos Adlibris
»Köp boken hos Bokus

Betyg 4,0 av 1 röster

Kommentarer och synpunkter

  Betyg:  42011-12-20 07:40:28

  Hur har författarens utseende med din viktnedgång att göra ?vi är byggda olika , själv gick jag ner 6 kg på en månad med den kosten och träning. Har läst en artikel om denna författare hon har gått ner väldigt mycket och är tydligen normalviktig numera.

  maria
  2011-01-03 19:22:46

  Har också köpt boken och lagat flera av recepten. Kanongott! Det enda jag är lite fundersam på är om/hur mycket man går ner i vikt? Hon som skrev kokboken är ju väldigt söt, men inte smal direkt... Jag är smalare än henne men känner ändå att kläderna stramar och behöver gå ner en 3-4 kg sådär.

  Marie
  2010-12-02 21:36:21

  Jag köpte boken i förra veckan och har nu lagat flera av recepten bla det "hårda" och det mjuka brödet och våfflorna. Fantastiskt.Författaren är värd stor eloge!!!

  Jessika

Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share