Start > Kostrådgivare > Kommentar om Anna Halléns föreläsningar

Anna Halléns föreläsningar, kommentarer och synpunkter

Anna Halléns föreläsningar

Anna HallénVem är Anna Hallén? Förutom den före detta ständiga jojobantaren? Hon arbetar främst i Skåne. (Men ser hela Sverige som sin arbetsplats) Företaget, SUNT förnuft, arbetar med just förhållandet mellan sunt förnuft och hälsa.

Länk: Anna Halléns föreläsningar
Kommentarer och synpunkter

  2014-09-23 14:58:33

  Hej Anna!
  Skulle detta vara fel forum så får du slänga detta mail! Men jag testar :-)
  Katarina heter jag och är en gammal jo-jobantare (44 år ;-). Har dina böcker och är väldigt nöjd med både goda recept och fina bilder. MEN. Nu har jag kört LCHF sen maj -13 och INGENTING händer med min vikt (fast jag tror att det går uppåt just nu man jag väger mig inte för att jag blir så knäckt). Jag vet att kvinnor med min bakgrund och ålder kan ha svårt att gå ner i vikt men vad ska vi göra då? Här hälsopedagog och har alltid tränat ganska mycket, i dagsläget ca 3 pass i veckan samt cyklar till och från jobbet (25 min i snabbt tempo åt båda håll).
  Har testat strikt (under 5% kolhydrater), tagit bort alla mjölkprodukter och nötter, och alkohol. Vad mer kan man göra (nu väntar en Thailandsresa i jul och jag börjar bli desperat!!!) är nästan på väg att köra Itrim eller nån annan svält historia men jag vet ju att det inte heller funkar i längden. Så jag bara undrar ska jag och sånna som mig aldrig kunna bli smal och stanna där? Just nu verkar det som om jag inte kan komma nånstans med vikten förutom UPP.
  Tack så länge Anna!

  Med vänliga hälsningar Katarina

  Katarina Amberg

Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share