Start > Andra faktaböcker > Kommentar om LCHF snabbt och enkelt

LCHF snabbt och enkelt, kommentarer och synpunkter

LCHF snabbt och enkelt

LCHF snabbt och enkeltI den här boken hittar du enkla och läckra recept på mat som gör att du mår så bra som du bara kan.

LCHF har blivit livsstilen alla talar om. De positiva effekterna med att äta enligt LCHF-modellen har under de senaste åren upptäckts av många i så väl Sverige som andra länder. LCHF innebär en kost med färre kolhydrater, mer naturligt fett och ekologisk och närodlad mat fri från gifter och kemikalier. Viktnedgång och stabilisering av blodsockret är de vanligast uppmärksammade hälsovinsterna av att lägga om sin kost. Men även du som är frisk och normalviktig kan förbättra din livskvalitet genom att stabilisera en orolig mage, förbättra din nattsömn och stärka ditt immunförsvar med LCHF-mat.

I den här boken delar den välkända läkaren, Annika Dahlqvist, med sig av sina helt nya och inspirerande favoritrecept. Lättlagat, modernt och okonstlat med råvaror som du hittar i din vanliga affär.

Boken innehåller också ett avsnitt där doktor Dahlqvist förklarar hur olika sorters mat påverkar din kropp och hälsa. På ett lättfattligt sätt beskriver hon vad LCHF är och varför det är så bra för hälsan. Din kropp kommer att tacka dig för att den äntligen får den mat den behöver!»Köp boken hos Bokus
»Köp boken hos AdlibrisKommentarer och synpunkter


Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share