Start > Bloggare > Kommentar om Talande bevis

Talande bevis, kommentarer och synpunkter

Talande bevis

Vi är många som arbetar för att kostråden ska baseras på forskning och vetenskap. Vi är många som ser effekterna av dagens kostråd och skräms av dessa. När Du granskar vad som egentligen kommer fram från dagens forskning ser Du att vi rekommenderas att äta fel. Mycket fel.

Som motvikt finns det nu många som rekommenderar LCHF. Läkare, forskare, kostrådgivare mm. Resultaten är fantastiska. Mail efter mail strömmar in om hur bra människor mår. En massa olika positiva hälsoeffekter redovisas. Viktminskning, förbättrad diabetes, minskade magproblem, bättre sömn, minskad värk, migrän försvinner mm. Listan är lång.

Vi vill nu samla alla dessa Talande Bevis på ett och samma ställe. Så Du som läsare själv kan bilda dig en uppfattning om LCHF.


Länk: Talande bevis
Kommentarer och synpunkter

  2009-08-14 00:11:30

  Det jag föreslår är att om du inte redan är medlem i KiF, att du blir medlem där. Och skapar en egen tråd om dig där du beskriver lite hur du äter och så, så får du alldeles säkert många förslag på hur du kan göra för att komma framåt. http://kolhydrater.ifokus.se/

  Patrik
  2009-08-13 20:02:32

  Har ätit LCHF-kost i 2,5 vecka och ute o går dagligen. Inget vin mitt i veckan men massor av vatten istället. Resultat; jag har gått upp 2 kg!! Vad gör jag för fel? Läser bara om alla som rasar i vikt så fort de börjar. Snälla hjälp mig!

  Marie
  2009-07-27 22:23:59

  Jag provade lchf förut och det funkade skitbra, saknade sjävldiciplin så de spåra ur. Tänkte försöka igen. Läs gärna min blogg om mitt nya försök:
  http://carolinamalmbogg.bloggagratis.se/

  Carolina
  2009-06-01 11:50:13

  Pasta innehåller 72% kolhydrater och ris ungeför 30% kolhydrater. Vilket gör att man ganska fort kommer upp i gränsen 20g kolhydrater per dag, som man rekommenderar om äter enligt LCHF-kost. Jag personligen äter aldrig pasta eller ris.

  Patrik
  2009-05-31 21:20:56

  Har en fråga, förstår att potatis är förbjudet eftersom et växer under jorden, men hur är det med pasta o ris i små mängder ? ex blanda ner lite i sallad osv.. hittar inget om det på sidan.. mvh

  www.arkko.blogg.se
  www.viljavilde.webs.com

  Jenny
  2009-05-27 21:19:58

  Min man ville gå ner i vikt & eftersom vänner till mig lyckats med denna metod började vi prova den. Eftersom han inte är så duktig på att vara konsekvent gick han inte ner i vikt men jag som är Typ 1 diabetiker har nu (efter ca. 1 år) ett såväl lägre som stabilare blodsocker - mitt HbA1c som aldig varit under 9 ligger nu kring 7 & går fortfarande nedåt. Maken är nu ur huset men en ny god vän började med denna metod för 2 veckor sedan & har nu gått ner 4 kilo enligt dagens invägning. Min dietist är helt emot mig så jag har slutat konsultera henne.

  Cicci

Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share