Start > LCHF-Faktaböcker > Kommentar om Istället för doping - Bygg en stark och lätt kropp med rätt kost och hormonellt intelligent träning

Istället för doping - Bygg en stark och lätt kropp med rätt kost och hormonellt intelligent träning, kommentarer och synpunkter

Istället för doping - Bygg en stark och lätt kropp med rätt kost och hormonellt intelligent träning

Istället för doping - Bygg en stark och lätt kropp med rätt kost och hormonellt intelligent träningDen av svenska fysiologer på 1960-talet introducerade kolhydratladdningen har visat sig otillräcklig för dagens krävande idrottsprestationer. Den leder dessutom till allvarliga sjukdomstillstånd både hos idrottare och hos alla andra. Inom elitidrotten avbryts träningen varje säsong av prestationsnedsättande sjukdomsperioder och inflammatoriska tillstånd.
"Lösningen" har för många blivit förbjudna preparat - doping. Fusket solkar idrottens rykte och leder till svåra sjukdomstillstånd!

Jägarkosten, den kost vi är anpassade för (kallas också LCHF, Low Carb High Fat) innebär nya möjligheter. Den gör inte bara vanligt folk friska och smala, utan den ger också den moderna idrottaren en järnhälsa, som tillsammans med en normalisering av hormonsystemet med höjda nivåer av testosteron och tillväxthormon, också ger en rejäl höjning av prestationsförmågan!

Boken kombinerar jägarkosten med hormonellt intelligent träning.

Författaren Frank Nilsson är lärare i naturvetenskapliga ämnen på gymnasienivå. Han arbetar sedan fem år tillbaka med kost- och hälsofrågor. Frank föreläser i föreningar, på företag och förvaltningar om jägarkost, animalisk högfettkost, vår ursprungliga föda. Denna kost har han ätit i sju år och gick redan det första året ned 10 kg med kraftigt förbättrade värden.

Läs provkapitlet
»Köp boken hos Bokus
»Köp boken hos Adlibris

Betyg 1,0 av 1 röster

Kommentarer och synpunkter


Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share