Start > LCHF-Receptböcker > Kommentar om Från mitt kök - färdkost på vägen från 137 kg av Anna J D Jacobsson

Från mitt kök - färdkost på vägen från 137 kg av Anna J D Jacobsson, kommentarer och synpunkter

Från mitt kök - färdkost på vägen från 137 kg av Anna J D Jacobsson

Från mitt kök - färdkost på vägen från 137 kgEtt år efter att Anna J.D. Jacobsson kom ut med sin första bok, Vägen från 137 kg, kommer nu hennes kokbok som så många frågat efter på hennes mycket välbesökta blogg. Där delar hon med sig av sina erfarenheter om livsstil och hälsa och visar i ord och bild hur lätt det kan vara om man bara vet vad man måste äta för att gå ner i vikt och sedan hålla vikten. I den här kokboken presenterar hon på över hundra sidor sin kost med många inte tidigare visade recept. De härliga bilderna kommer alla från Annas kamera!

FRÅN MITT KÖK - färdkost på vägen från 137 kg Titeln säger allt. Med varm hand bjuder Anna oss den mat hon själv gått ner 60 kg på - och hon fortsätter sin resa!

Här finner du många recept med fokus på gott, snabbt, näringsrikt, enkelt och naturligt. Att Anna är ung och lever med man och barn i en aktiv familj speglar sig i hennes val. Det får gärna gå fort men det måste vara både gott och nyttigt - vardag och fest får här sin släng av sleven.

Kostdoktorn, Andreas Eenfeldt, har bidragit med fakta om fett och LCHF och även skrivit förordet. En färgstark Anna bjuder på sin färdkost längs vägen från 137 kg!

Recept från boken: Från mitt kök - färdkost på vägen från 137 kg»Köp boken hos Bokus
»Köp boken hos AdlibrisKommentarer och synpunkter


Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share