Start > LCHF-Receptböcker > Kommentar om Bakglädje med LCHF

Bakglädje med LCHF, kommentarer och synpunkter

Bakglädje med LCHF

Bakglädje med LCHFDen första kakboken med LCHF-recept
Annika Rogneby, författare till boken, har levt med LCHF (en kost med låg andel kolhydrater och hög andel fett) i tre år. Hon har mått mycket bra av denna kost men har saknat att baka och känna doften av nygräddade kakor. Därför bestämde hon sig för att skapa recept som tillåter bakning med nyttiga ingredienser och som innehåller lite kolhydrater. Recepten som finns i denna bok är helt utan socker och mjöl.

Att baka kan vara avkopplande, skapande och rogivande. Om du älskar att baka och bjuda dina nära och kära på nybakade kakor eller andra bakverk, så kan du med hjälp av denna bok se att det är möjligt. Det finns faktiskt bra och nyttiga alternativ till socker och mjöl.

Alla kan välja vad de vill äta och i vilken mängd. Detsamma gäller med de bakverk som förekommer i denna bok. Du kan äta mer eller mindre eller baka för att det är roligt och förgyller ditt liv. Hur ofta och i vilka mängder du väljer att baka är ditt val.

De recept som förekommer i boken är helt glutenfria, vilket gör recepten ypperliga för glutenintoleranta. Dessutom så innehåller inga recept tillsatt socker (undantaget är de recept där inköpt choklad förekommer), så recepten är i högsta grad diabetikervänliga.

Hoppas att du finner recepten njutbara!

Recept från boken: Bakglädje med LCHF»Köp boken hos Adlibris
»Köp boken hos Bokus

Betyg 4,3 av 3 röster

Kommentarer och synpunkter

  2011-06-29 22:05:08

  Jag har gjort några av recepten i boken och tycker att det fungerar riktigt bra. Kanonbra att plocka fram för att få till det där lilla extra. Som fikabröd till kaffet i skogen. Eller enkla pannkakor på kvällskvisten istället för te och mackor som före lchf.

  NinniLu
  Betyg:  32010-12-01 14:44:06

  Fina bilder, lättläst.
  Men 99.9% av alla recept innehåller sukrin(sötningsmedel)!

  Helena
  Betyg:  52010-04-05 21:08:23

  Inspirerande bok med härliga recept för oss som inte käkar så mkt kolisar. Recepten känns seriösa o välskrivna

  Anita
  Betyg:  52010-03-17 07:45:30

  Riktigt smarriga och lättbakade recept. Så roligt att det har kommit ett alternativ för oss lchf-are. Bara att börja mala mer nötmjöl

  Grenen

Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share