Start > Böcker med receptprov > Kommentar om Bakglädje med LCHF

Bakglädje med LCHF, kommentarer och synpunkter

Bakglädje med LCHF

Bakglädje med LCHFDen första kakboken med LCHF-recept
Annika Rogneby, författare till boken, har levt med LCHF (en kost med låg andel kolhydrater och hög andel fett) i tre år. Hon har mått mycket bra av denna kost men har saknat att baka och känna doften av nygräddade kakor. Därför bestämde hon sig för att skapa recept som tillåter bakning med nyttiga ingredienser och som innehåller lite kolhydrater. Recepten som finns i denna bok är helt utan socker och mjöl.

Att baka kan vara avkopplande, skapande och rogivande. Om du älskar att baka och bjuda dina nära och kära på nybakade kakor eller andra bakverk, så kan du med hjälp av denna bok se att det är möjligt. Det finns faktiskt bra och nyttiga alternativ till socker och mjöl.

Alla kan välja vad de vill äta och i vilken mängd. Detsamma gäller med de bakverk som förekommer i denna bok. Du kan äta mer eller mindre eller baka för att det är roligt och förgyller ditt liv. Hur ofta och i vilka mängder du väljer att baka är ditt val.

De recept som förekommer i boken är helt glutenfria, vilket gör recepten ypperliga för glutenintoleranta. Dessutom så innehåller inga recept tillsatt socker (undantaget är de recept där inköpt choklad förekommer), så recepten är i högsta grad diabetikervänliga.

Hoppas att du finner recepten njutbara!

Recept från boken: Bakglädje med LCHF»Köp boken hos Adlibris
»Köp boken hos Bokus

Betyg 5,0 av 1 röster

Kommentarer och synpunkter

  2011-01-02 12:20:43

  Köpte boken och är jättesugen på att börja baka.Den ser jättefin ut! Testade dock sukrin om jag tålde det hos min homeopat. Icke! Dottern tål det inte heller. Nu tål vi inte vanligt socker heller och vissa frukter (citrus, äpple etc) Är det någon som vet varför det inte funkar? Stevia funkar för oss men då är ju mängden exv 1,5 dl sukrin inte rätt. Stevia är kvivsudds mängd bara. Vad fyller man med i så fall så receptet blir balanserat?

  Susanne
  2010-11-30 22:35:51

  Fina bilder och lättläst!
  Många av recepten faller i smaken, men jag tycker att det är ganska så synd att 99,9% av dem innehåller sukrin(sötningsmedel).

  Helena
  Betyg:  52010-03-22 21:06:43

  Jättebra bok med tydliga recept och instruktioner. Att recepten är så smarriga gör ju inte saken sämre

  Ville
  2010-03-17 20:18:39

  Spännande bok! Har idag bakat Mjuk kokoskaka och den blev jättegod!

  Maria

Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share