Start > Bra livsmedel > Kommentar om Fibrex

Fibrex, kommentarer och synpunkter

Fibrex

FibrexFibrex är en kostfiber, gjord av betfiber. Fibrex är naturligt fri från gluten och är därför en självklar fiberkälla för glutenintoleranta! Dess höga, vattenhållande förmåga gör Fibrex till en utmärkt råvara i baknings- och matlagningssammanhang. Bröd får förlängd hållbarhet. Färsrätter blir saftigare och godare. Blanda Fibrex i din müsli och få ett högre kostfiberinnehåll.

Många äter idag otillräckligt med kostfiber. Genom att använda Fibrex i matlagningen kan du ge kroppen ett välbehövligt tillskott av kostfiber. Kostfiber, såväl olöslig (s.k. bulkfiber), som löslig (s.k. metabolisk fiber), är viktig för människokroppen. Olöslig fiber hjälper mot trög mage. Löslig fiber anses gynnsamt påverka såväl blodsockerkurvan som det "farliga" kolesterolet (LDL). Fibrex har en hög naturlig fiberhalt med en unik sammansättning av olöslig och löslig fiber! Kostfiberhalten är hela 73%, varav 1/3 är löslig fiber! Fibrex finns i din livsmedelsbutik i en 250 g konsumentförpackning. Fibrex säljs även till bagerier, färdigmatsindustrier och storhushåll.

Kan hittas i vanliga affärer.


Länk: Fibrex

»Köp hos LCHFButiken

Betyg 4,0 av 1 röster

Kommentarer och synpunkter

  2012-10-22 15:10:27

  Ingen äter 0 kolhydrater... tom ägg innehåller kolhydrater.
  Med det sagt, klart fibrex funkar.

  Matte
  Betyg:  42012-09-26 22:05:02

  Struntprat, Romeo. Om jag äter noll kolhydrater en dag (det är inte ovanligt) så kan jag äta mängder av något som innehåller någon matsked av 6g/100g kolhydrat. Att ens haspla ur sig något i stil med att "hela tanken försvinner" är onyanserat och ogenomtänkt, på gränsen till arrogant. Men så är ju många LCHF-fanatiker arroganta också.

  Martin
  2012-09-18 20:55:19

  Mans ka ha 5E% ungefär.. lite av detta och lite av annat som innehåller mer kolhydrater och hela tanken försvinner. Så tänk igen, "Sarah".

  Romeo
  2012-09-01 00:24:08

  6g kolhydrater per 100 gram, och i.o.m att det bara brukar behövas någon matsked i recpten ser jag inte hur man som LCHF:are inte skulle kunna använda det!

  Sarah
  2012-08-19 13:55:02

  Innehåller kolhydrater, inget för LCHF-ätare.

  Misse

Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share