Start > LCHF-Faktaböcker > Kommentar om Nytt liv med riktig mat : frisk med LCHF

Nytt liv med riktig mat : frisk med LCHF, kommentarer och synpunkter

Nytt liv med riktig mat : frisk med LCHF

Nytt liv med riktig mat : frisk med LCHFSofie Hexeberg är läkare och kostexpert. Hon är medicine doktor och har i sin forskning studerat den effekt fett, fibrer och kolesterol i maten har på blodfetter och hjärtat och hjärtats funktion.

Sofie Hexeberg behandlar patienter med diabetes, migrän, psoriasis, högt blodtryck, övervikt, hormonrelaterade besvär och mycket mer genom att ordinera kost med mindre kolhydrater och mer fett. Om du följer hennes kostråd kan du få ett helt nytt liv. Tusentals människor har fått en bättre vardag och sluppit sjukdom och trötthet, bara genom att äta lite annorlunda.

I den här boken berättar Sofie Hexeberg om några av sina patienter som har fått ett bättre liv genom de kostråd hon förespråkar. Det är också en heltäckande medicinsk handbok för dig som har förstått att en minskning av kolhydraterna i kosten är vägen till bättre hälsa.

Läkaren Sofie Hexeberg har specialiserat sig på kostfrågor, hon skriver återkommande i hälsotidningar och arbetar också med kostrådgivning åt privatpersoner. Hon är styrelsemedlem och en av grundläggarna till Foreningen kostreform ved overvekt og sukkersykdommer i Norge. Det här är hennes första bok.

Så här skriver Sten Sture Skaldeman om boken i LCHF-magasinet nr 2:
"Låt mig kort och gott säga att detta är en av de bästa kostinriktade hälsoböcker som någon nordisk läkare någonsin skrivit. Här finns verklighetsiakttagelser och sunt förnuft i en bra förening. Och lagom mycket relevant vetenskap. Samt en massa patientfall som ger bekräftelse och relief till framställningen. Det som gör boken så bra är att den är klar och tydlig."»Köp boken hos Bokus
»Köp boken hos AdlibrisKommentarer och synpunkter


Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share