Start > Kostrådgivare > Kommentar om Helena Wester - LCHF Kostrådgivare

Helena Wester - LCHF Kostrådgivare, kommentarer och synpunkter

Helena Wester - LCHF Kostrådgivare

Helena Wester - LCHF KostrådgivareJag har hela mitt liv varit intresserad av mat & matlagning. Jag utbildade mej till kock på gymnasiet & har jobbade som det i över 12 år.

Jag har själv lidit av socker- och tablettberoende. Jag har varit bulimiker sen jag va 12 år. Har lidigt av Fibromyalgi, Atopiska eksem, orolig mage, Candida & övervikt. Varit väldigt trött och orkeslös. Inte haft någon riktig energi. När jag förstod att det var sockrets fel, att jag va sockerberoende, gjorde något åt mina problem & la om kosten försvann alla symptom. Min fibrovärk försvann ca 3 månader efter det att jag la om kosten, min candida försvann efter ca 5 månader, så även min mjäll (som kan bero på candida). Eksemen är mycket bättre & magen började fungerar klockrent nästan på en gång. Jag fick tillbaks energin väldigt snabbt & är nu pigg på morgonen när jag vaknar och kan inte sova till framåt lunch vilket jag ofta gjorde förut. Dessutom, som en bonus har jag hitintills gått ner 18kg.


Länk: Helena Wester - LCHF Kostrådgivare
Kommentarer och synpunkter

  2012-09-05 20:47:56

  Hej,
  undrar vad man kan göra åt en så kallad "ölmage". Efter maten kan det vara mycket rapande/fisande och på morgonen diarré. Vad kan man göra för att bli av med det här? Har läst lite om er och det verkar som att ni har en massa bra recept, men undrar ändå vad ni rekommenderar för just detta. Uppblåst ölmage!

  Dada
  2012-04-12 22:46:14

  om din kropp är inställd på svält bryter den väl ned fettet för att få energi utav den?

  Nadia
  2012-03-25 22:56:56

  Min kropp verkar inte klara så mycket fett som LCHF recepten innehåller. (gastric bypass op) Hur går det om man tex halverar fettmängden i maten? Skulle det fungera?

  Kustokig
  2011-01-12 11:46:31

  Jag har sedan en tid tillbaka ätit fettsnålt och utan kolhydrater och har nu sedan några veckor tillbaka börjat ed LCHF men känner viss oro förär att öka i vikt, kan det vara så att min kropp är inställd på svällt och lägger på sig allt fett? jag motionerar ca 30min 2-3 gr per vecka men står bara still..

  Nettan

Lägg till en kommentar


Kommentar Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar

Bookmark and Share