Start > LCHF-Recept: SockerSarahs Gröna Smoothie

SockerSarahs Gröna Smoothie

Portioner: 1
Källa: SockerSarah
Visa alla recept för: SockerSarah
SockerSarahs Gröna Smoothie
Foto:Ingredienser:
1 näve färsk bladspenat
2 färska ägg
1 bit selleri
1 skiva banan (du kan ta upp till ½ banan beroende på hur känslig du är för frukt)


Gör så här
Mixa allt med en stavmixer ett par minuter
Och Njut!Skriv ut receptet Skriv ut receptet Tipsa en kompis om receptet Tipsa en kompis om receptet Lägg till en bild till receptet Lägg till en bild till receptet

Betyg 3,0 av 2 rösterKommentarer (7)

  Betyg:  52014-05-26 00:36:02

  Jag tyckte den var supergod! Höll mig mätt länge!

  Åsa
  2011-07-25 04:09:20

  Annette - det kan du inte. Finns gott om recept som inte är särskilt lchf alls. Eller som är det men bara funkar någon gång ibland till fest etc. och liknande. Att bara plocka recept från den här eller liknande sidor och tro man automatiskt ska gå ner i vikt utan att läsa på funkar generellt inte. Du kommer inte undan med att inte läsa på grundkunskaperna tyvärr. Lär dig grunderna så kan du lättare se vad som kan tänkas funka eller inte och i vilken mängd.

  J
  Betyg:  12011-07-24 20:13:16

  Detta recept är vad jag förstår inte helt ok enligt LCHF? Jag som är nybörjare på lchf vill kunna lita på att recepten här inne just är lchf-vänliga, är det fel?

  Annette
  2011-03-25 00:06:58

  Sofia:
  Det var absolut inte min mening att klanka ned på receptet!
  Däremot så träffar jag dagligen människor som är nya på det här med LCHF och som fortfarande inte riktigt vet vad som är okej eller inte och hur mycket och vad saker och ting innehåller. Därför ville jag helt enkelt informera om det.
  Jag är dessutom sockerberoende från början och eftersom många som börjar med LCHF är sockerberoende eller har stora problem med sötsug, så lägger jag därför mycket krut på att informera om vad man bör undvika för att inte sätta sig i dåliga situationer.
  Gemene man väljer själv i slutändan vad man vill stoppa i sig, men det är viktigt att ha så mycket information som möjligt innan dess.

  Helena
  2011-03-24 19:57:24

  fy vad äckligt det låter....

  Amanda
  2011-03-24 18:50:11

  Hej
  Överlag tycker jag det är tråkigt att så många är "förståsigpåare" och känner behovet att läxa upp andra på den här sidan. Jättemkt fina recept som människor postar och i det här fallet har personen t.o.m garderat sig beträffande bananens vara eller inte... ändå dessa jäkla kommentarer. Varför inte bara vara glad över att folk postar recept och plocka russina ur kakan, välja godbitarna och lämna till andra att läsa på själv och ta ställning hur mkt kolhydrater de vill/fixar mår bra av att äta.
  Lev o må, diggar LCHF kost iaf :)

  Sofia
  2011-03-24 09:44:46

  Att tänka på:
  Mycket kolhydrater(21,8!) i en hel banan och frukten gynnar inte de som försöker bli av med sitt sötsug - tvärtom!

  Helena

Kommentar Ditt namn (kommer att visas)

Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar


Andra populära recept inom samma kategori

Bookmark and Share