Start > LCHF-Recept: LCHF Dessert

LCHF Dessert

Portioner:
Källa: Dagen Gi
Visa alla recept för: Dagen Gi
LCHF Dessert
Foto: www.dagensgi.comIngredienser:


Gör så här
Mandel och hasselnötskorg med hallon och Philadelpiaost samt blåbärsdrink.

Korgen
Blanda 2 dl flagad mandel med 2 dl riven ost, 1 ägg och lite grovhackade hasselnötter. Klicka ut på bakplåtspapper och baka av på 170 grader i cirka 10 minuter eller tills du ser den där gyllenfina färgen. Sen är det bråttom att få ut dom och lägga dom på en uppochnedvänd kopp och trycka till försiktigt så den får stelna i form av en korg. OBS var nu försiktiga så ni inte bränner er!

Hallon Philadelpia
Mixa helt enkelt Philadelpia med hallon. Jag använde djupfrysta hallon, det blir väldigt friskt då men förstås väldigt svårmixat ! Sen sparade jag lite Philadelpia och varvade med hallon och naturellt.

Blåbärsdrink
Blåbärsdrinken är kanske inte helt nödvändig men det är festligt! I med frysta blåbär i en kastrull och täck upp till hälften med vatten, tillsätt kanelstång, stjärnanis och vaniljstång. Småputtra på spisen cirka 30 minuter och låt sedan svalna. Sen om du råkar känna dig lite sådär småsugen på en skvätt vodka currant så vill inte jag vara den som säger att det inte blir godare.Skriv ut receptet Skriv ut receptet Tipsa en kompis om receptet Tipsa en kompis om receptet Lägg till en bild till receptet Lägg till en bild till receptet
Kommentarer (0)


Kommentar Ditt namn (kommer att visas)

Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar


Andra populära recept inom samma kategori

Bookmark and Share